Nieuws overzicht

Stage Jaap Smaal bij Dokan Zeist

geplaatst op: 14 maart 2016

IMG-20160313-WA0000Afgelopen zondag 13 maart is een delegatie van SKDO naar Zeist gegaan om deel te nemen aan de stagetraining van Jaap Smaal. Minimaal 1 keer per jaar worden deze stages geregeld door de karatevereniging Dokan in Zeist. Hierbij zijn ook karate-ka’s van andere dojo’s welkom. Deze training bestond uit twee trainingen van ieder anderhalf uur, waarbij de focus ligt op een verdieping van het karate. Zo werd er een nieuwe kata behandeld en werden delen van deze kata in tweetallen beoefend met een tegenstander (bunkai). De doelstelling is een paar keer per jaar met een aantal leden naar dit soort stages te gaan als verbreding. Ook deze stagetraining was een groot succes en het is nu wachten op de volgende interessante stagetraining. Dank voor jullie deelname, Arjo, Marco, Suzanne, Michel, Toon, Ronnie en Jim.

Bevorderingen en examens januari/februari 2016

geplaatst op:
Examens

Afgelopen periode hebben de bevorderingen en examens plaatsgevonden. Minstens twee keer per jaar worden leden beoordeeld en bij goede inzet bevorderd tot een nieuwe graduatie. Deze bevorderingen vinden plaats t/m de oranje band, hierna kunnen leden op examen gaan voor groene band of hoger. De afgelopen periode zijn de volgende mensen bevorderd of geslaagd voor hun examen:

Dirk Sung 5e kyu, groene band
Cobus Reuvers 5e kyu, groene band
Sam Reijs 5e kyu, groene band
Rik Joha 5e kyu, groene band
Mart Tiemersma 7e kyu met oranje slip
Thomas Bastiaansen 7e kyu met oranje slip
Niels Schuijers 8e kyu met gele slip
Ling Kerkhof 8e kyu met gele slip
Kate Scott 8e kyu met gele slip
Jolise Meyer witte band
Kevin Schoonenberg witte band
Ronnie van Schijndel witte band

Iedereen gefeliciteerd met de nieuwe kyu graad!

Nieuwjaarsreceptie zondag 3 januari 2016

geplaatst op: 13 december 2015

Beste leden, ouders, verzorgers,

Zondag 3 januari houden we onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van SKDO. Jullie zijn vanaf 15:00u van harte welkom op Rusheuvel Bowling, Rusheuvelstraat 5, 5346 JH  Oss. Van 16:00 tot 18:00 zijn er drie banen voor ons gereserveerd. Je kan dan bowlen als je wil.

We vinden het erg leuk als jullie komen. Tot  zondag 3 januari!

Bestuur

Shotokan Karate Dojo Oss

Familietraining vrijdag 16 oktober 2015

geplaatst op: 21 oktober 2015
Trainingen

Vrijdag 16 oktober hebben we weer een familietraining gehad. Al onze leden konden familie, vrienden of kennissen meenemen  om hen kennis te laten maken met onze prachtige sport karate.

De opkomst was erg goed. Dat maakte het begin meteen al leuk. Het enthousiasme van de deelnemers was groot. Marco gaf een leuke training waarbij iedereen mee deed. De opmerkingen van de karateka’s richting familie uit waardering of anderszins (Pap!!) waren soms niet van de lucht. Er werd gezwoegd op verdedigingen op aanvallen op kussens enzovoort. Na zo’n 1,5 uur was het weer genoeg. Zeker als je anders niet veel of zo lang sport is het dan genoeg geweest.

Als afsluiting werd er nog wat gedronken en gegeten. Toen de douche in en/of naar huis.

Afsluiting seizoen 2014-2015!

geplaatst op: 5 juli 2015
Feesten / recepties, Trainingen

Beste leden,

Vrijdag 10 juli as moeten jullie allemaal komen trainen. Want zoals vaker sluiten we het seizoen af met een aparte training. We reiken graduaties uit en jullie kunnen wat eten en drinken. De training is van 1900u tot 2030u voor alle leden. Om circa 21.30 is het seizoen echt afgelopen en zien we jullie maandag 31 augustus weer voor het nieuwe seizoen.

Met vriendelijke groet en tot vrijdag,

Bestuur SKDO